Inredning, Vardag

Makeover i hallen

Helgens projekt!

Jag nämnde tidigare att jag hade ett nytt projekt på gång och hade lånat en borrmaskin till det. Glömde att fotografera före- bilder men ska istället förklara för er om vad jag har gjort.

 

 

Först om hatthyllan!

På höger sida av väggen ser ni en liten svart hatthylla. Innan hade jag bara två vita krokar på den väggen och allt såg då så rörigt ut med allt som hängde på dom. Nu ser det mer ordning och reda ut då jag även kan förvara kepsar/mössor på hyllan. Ska även ställa upp en låda på hyllan där det bland annat kan förvaras vantar inför vintern. Den lilla svarta hatthyllan hittade jag inne på Netto för 179 kr.

 

 

En oval spegel och svart galler!

Ovanför skohyllan hade jag tidigare två tavlor men bytte ut dom mot en oval spegel. Ville inte sätta fast den mot väggen utan har den istället lutad mot väggen. Satte även fast ett svart galler där jag kan förvara post, nycklar småsaker och hänga upp solglasögon. Den kommer ifrån Lagerhaus samt tillbehören till gallret. 

 

 

Eftersom hatthyllan och gallret sitter högt upp på väggarna gör det att taket uppfattas som högre. Samt att spegeln förstorar rummet. Det krävs liksom inte mycket för att lura ögat. Nu till helgen ska jag fixa till det med mysiga belysningar och då kommer det bli ännu finare.

 

//PUSS 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here