Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Höstnyheter och inspiration

I lördags visade jag för er några av mina favoriter från Rusta. Nu har det kommit in ännu mera fina höstnyheter som jag vill visa er och jag tycker också att det mesta passar året runt.

 

Vi börjar med dessa stora ljus som finns i flera olika färger från serien Cleo. När stearinet har brunnit ut så kan dessa användas som ljuslyktor. Jag fastnade allra mest för den beiga med vita ränder. Men annars gillar jag också dom med fläckar som även har värmeljushållare i samma serie.

 

 

Dessa transparenta ljusstakar från serien Claire har så fint dekorativt mönster och finns i två olika storlekar. Här ser ni inte priset på den mindre storleken men den kostar 79 kronor ifall ni undrar.

 

 

Självklart finns det även en vas från samma serie och även den kan faktiskt användas som en ljuslykta. Då skulle det bli en vacker trio med en av varje tillsammans.

 

 

Det har även kommit in en hel del konstväxter som är jättefina att dekorera i vackra vaser. Bara att blanda och mixa hur man vill eller om man hellre föredrar en sort.

 

 

Testade att lägga konstblommor i en vas som jag gillar väldigt mycket.

 

 

Ville också kolla hur det skulle se ut med tulpaner i samma vas och det blev också fint.

 

 

Det är så roligt att testa på hur prylar kan se ut tillsammans med andra saker och att få mera inspiration. Glömde att fotografera jätte mysiga plädar som jag gärna hade velat visa er.

Förlåt att jag redan tar upp hösten då sommaren inte är slut. Men vill faktiskt börja med en liten smygstart eftersom hösten är så himla kort. Iallafall med några ljuslyktor för det är så mysigt med levande ljus när det blir mörkare om kvällarna.

 

Gillade ni något av det jag visade?

Nu kanske ni undrar om jag har köpt hem något av allt som jag har visat er från Rusta? Då syftar jag på både inlägget från i lördags och i detta. Mitt svar är ja och kommer att visa er mina köp en annan dag.

 

 

//PUSS