Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Togehter Fighting Cancer

 
Hos Lindex kan du köpa detta vackra armband då all vinst går till cancerforskning. Armbandet har en rosa kristallik sten och guldfärgad metall. Förutom Rosa Bandet så köper jag alltid något annat också som bidrar till cancerforskningen och under asken ser ni en rosa tygväska med tryck i guld.
 
 
 
 
 Armbandet förvaras i en så himla söt rosa ask och tygväskan använder jag istället för fula plastpåsar om jag inte har storhandlat förstås. Lindex har även en massa annat fint som bidrar till cancerforskningen som underkläder, plagg i kashmir och sammet. 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. så fint!
    Nej usch jag är så trött på den barnmorskan vi har haft eftersom hon inte har någon anning om vad hon pratar om,jobbat med detta i 40 år och kan inte ens svara på simpla frågor då undrar man ju vad hon har gjort under dessa år haha! kram <3

  2. Men åh så fin!! 😀
    Sv; ja, det var jätte skönt. Skönt att inte behöva våndas att veta att jag snart ska tillbaka dit. Utan bara ta det på en gång 🙂 tack. Det försvann efter en god natts sömn 🙂

  3. Men så fint armbandet var. Jag glömde helt bort Lindex rosa bandet armband i år. Brukar alltid köpa dem för de brukar vara så himla fina. Tack för påminnelsen. Hoppas de finns kvar fast de brukar sälja slut fort om jag minns rätt.
    Kram Kamilla

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan