Inredning

Snacka om tur

 
 Just nu passar jag på att njuta av min somriga inredning för snart är det dags att plocka fram julpyntet. Eller det är drygt en månad kvar men tiden går ju så sjukt fort att snart är vi liksom där.
 
 
Jag har sett att många har redan plockat fram sina adventsljusstakar och själv personligen tycker jag att det är för tidigt eftersom jag tröttnar snabbt på julens inredning.
 
 
 
Här är mina nya kuddar från Hemtex.
Som ni ser dom mönstrade med sammet då jag köpte två rosa och en grå. När jag köpte kuddarna hade Hemtex ett erbjudande med att ta tre och betala för två på alla kuddar och plädar. Tur hade jag också för när jag var där fanns det endast två stycken rosa kvar som låg och väntade på mig. Det är liksom inte varje dag jag får en sådan tur vid sådana tillfällen. 
 
 
 
Jag har inte visat upp gardinerna ordentligt från mitt vardagsrum och här ser ni att jag har ett par mörkgråa kanallängder med ett par ljusrosa längder bakom. Gardinstängerna satte jag ända ut i hörnen upp mot taket för då ser fönsterna mycket större ut. Jag blev väldigt nöjd med resultatet.
 
Ha en jätte trevlig söndag mina raringar och vi ses igen lite senare!
 
 
//PUSS