Outfits

Påsklunch

 
God morgon!
Jag skulle önska att jag hade flera semesterdagar för då hade jag tagit ledigt från jobbet redan imorgon. Men eftersom jag verkligen behöver mina fyra veckor i sommar tvingas jag att spara dem tills dess. Igår när jag åkte buss mot jobbet var jag till och med helt själv på hela bussen! Annars i vanliga fall brukar det nästan vara fullt på bussen varje morgon.
 
 
Jeans från hm och tröja från gina tricot
 
Om jag tänker efter så hade jag behövt semesterdagar som skulle räcka både till sportlovet, påsklovet, ungarnas skolavslutningsdagar, midsommarveckan, fyra veckor i sommar, höstlovet och jullovet. Men tyvärr så går det inte för 25 dagar räcker inte långt under ett helt år och det är ju typiskt.
 
Idag ska vi ha gemensam påsklunch på jobbet då det blir som ett knytkalas och jag valde att ta med mig påskgodis. En kollega hade satt upp en lapp med alla förslag som ska ingå i lunchen då det var bara att skriva upp sig på något. Självklart var jag snabb som tusan med att skriva upp mig på godis eftersom det är så smidigt val. Jag hade inte hunnit laga eller baka någonting så igår köpte jag en rejäl godispåse som väger ganska mycket i min väska.
 
Men det kommer bli både mysig och gott med gemensam påsklunch och jag ska försöka komma ihåg att ta några bilder som jag visar för er lite senare!
 
/PUSS