Sportigt men ändå elegant

 
 
Som rubriken lyder är det här en stil som jag älskar. Enkelt, avslappnat, sportigt men ändå elegant och såhär kan jag klä mig varje dag om jag vill. Pennkjolar, längre klänningar och sneakers till det är så bekvämt och snyggt. Nu vill jag ha vår så att jag kan gå klädd såhär nu!
 
 Idag verkar det som att blogg.se har haft någon slags uppdateringsdag eftersom det inte gick att gå in på bloggen på nästan hela dagen. Men nu funkar det äntligen som det ska :-D.
 
 
/PUSS
 

34 comments / Add your comment below

  1. Snyggt älskar också bekväma kläder och då jag är gympasko tjej så blir det mest sådan skor jag går i på vår/sommar Adidas älskar jag..
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.