Personlig

Bästa och sämsta

Nu är jag hemma, har packat upp, lagat fläskpannkaka och barnen är hos mig. Vi ska ha en mysig söndagkväll tillsammans som en avslutning på denna helg. Därför har jag även gjort en summering om tre bra och dåliga saker som har hänt den här veckan. Vi börjar med de dåliga eftersom det är mycket roligare att läsa de bra sist.
 
 
Dåliga saker som har hänt under veckan:
 
• Jag har ännu mer ont i högra handleden.
 
• Jag har känt mig matt och orkeslös.
 
• Det har varit ovanligt stressigt på jobbet.
 
 
 
Bra saker som har hänt under veckan:
 
• Jag har haft en otroligt mysig helg med pojkvännen.
 
• Arbetsveckan har varit kortare eftersom måndagen var en röd dag.
 
• Det har varit vackert väder större del av veckan.
 
 
Jag önskar er en mysig söndagkväll mina finaste och vi ses senare!
 
/PUSS