Mina fyra lyxiga önskningar!

Just nu har jag inte råd att köpa saker till mig själv eftersom alla mina pengar kommer att gå åt till den nya lägenheten. Men det är gratis att drömma och det är gratis att önska!
 
Här ovanför har jag fyra önskaningar just nu då det är en stickad polo från märket Hope som skulle vara perfekt till hösten och vintern.  En stilren väska från Michael kors som har en varm och härlig färg. Klockor kan jag aldrig få nog av och den här från Marc by Marc Jacobs hade jag liksom aldrig tackat nej till. Ett par nya sneakers med högre skaft är perfekt till de lite kyligare dagarna och dessa från Adidas är verkligen sjukt snygga!
 
Tröjan finns här <—
 
Väskan finns här <—
 
Klockan finns här <—
 
Skorna finns här <—
 
/PUSS
 
 
 

26 comments / Add your comment below

  1. sv: Önskar med alla tänkte så men man kan bara börja med sig själv och inspirera andra att tänka åt samma håll 🙂 Tycker det är viktigt med respekt i kärlek och innan kärlek också så man inte utnyttjar varje person man vill åt bara för att.
    Klockan är supersnygg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.