Outfits, Personlig, Vardag

Klinikdag

Idag var jag på en klinikdag med hela kliniken och har lyssnat på flera föreläsningar. Jag som annars är van vid att röra mig på jobbet om dagarna fick stå ut med att sitta still. Blir då trött på ett helt annat sätt och sista timmarna tappade jag koncentrationen.

 

Här får ni se min outfit som jag hade på mig idag.

 

 

Kostymbyxor från Nelly, kofta från H&M, boots från DinSko, väska från Michael Kors.

 

 

Föreläsningarna hade vi i en stor föreläsningslokal och utanför var det betydligt mysigare. Gillade inredningen och i dessa soffor hade vi fikapauser.

 

 

Till lunch blev det vegetarisk buffé och det var riktigt gott. Sedan tog jag och några kollegor en längre promenad resten av lunchrasten. Frisk luft och promenad behövs verkligen en sådan dag.

 

 

Jag som älskar lampor kollade in lite extra på deras taklampor. Dessa kristallampor med svarta skärmar är väldigt fina men skulle aldrig passa in i mitt hem.

 

 

Den här vita i plast ser riktigt jobbig ut att damma av och passar också bäst i större lokaler.

 

 

När jag kom hem efter denna långa klinikdag så fick det bli ett träningspass. Först kände jag inte för det men gjorde det ändå. Nu är jag glad att jag gjorde det och känner mig inte längre sådär seg.

 

Jag har föresten flera skönhetstips till er! Har ju redan haft några sådana inlägg men vill inte ha alla efter varandra. Blir då lite tråkigt för det är roligare med variation. Men då vet ni att det förväntas flera skönhetstips här framöver som kommer upp då och då.

 

 

//PUSS