Vardag

Pastell i köket

 

 God kväll finisar!
Idag har vi varit ute hela dagen för vem vill sitta inne när det är så vackert väder? Jag har en liten gräsplätt på min framsida och jag har både klippt gräset och rensat bort ogräs med hjälp utav lillgrabben. Vi har även tagit en promenad och köpt en varsin glass. 
 

 
Ungarna har även lekt med kompisar hela dagen medan jag har slappat i solen.
 
 
Det var förresten varit något konstigt med min internet tror jag? Jag har inte kunnat gå in på en enda blogg under dagen och det var likadant på alla bloggportaler. Men det gick att blogga samt att surfa på andra hemsidor. Har någon av er haft något liknande idag?
 
Nu har jag bytt ut det gröna i köket mot ljus turkos för jag älskar att ha pastellfärger i mitt hem under sommaren. Eftersom det är så himla fint väder har jag inte velat vara inne för att greja med hemmet så jag ska ta resten en annan gång. 
 
Nu ska vi stoppa i oss lite mat i våra magar och ha en fortsatt trevlig lördagkväll mina raringar!
 
 
//PUSS