Jordgubbar och kaffe

 
 
 
 
 
 
 
God morgon bloggisen!
Jag var först lite skeptisk när jag köpte hem jordgubbar igår för jag tänkte att de sälert är smaklösa. Men där hade jag så fel då jordgubbarna var super goda. Självklart kommer jag köpa hem fler för det är något som jag kan äta hur mycket som helst av. 
 
Det är så underbart att det går att sitta ute och fika och det ska vi fortsätta att göra hela helgen. Jag är sugen på att ha en picknick någonstans där vi kan sitta på en filt i solen med en massa gott.
 
Ha en toppen lördag och vi ses lite senare!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så gott med jordgubbar 🙂 Snart kan man frossa i dom svenska goda jordgubbarna, mums <3 Kram och ha en strålande lördag 🙂

  2. Det låter ju himla mysigt, jag tål tyvärr knappt färska jordgubbar på grund av gallsten.. 🙁
    sv: Ja, idag är träningsvärken MAXAD!! >.< Kram!

  3. Jordgubbar är ju hur gott som helst! Åh picknick låter ju alldeles underbart faktiskt. Måste göra det någon gång snart känner jag, så sjukt mysigt! 😀

  4. Nej va gott 😀 jag har köpt hur många paket som helst för älskar verkligen jordgubbar men man får räkna med att visa har några riktigt äckliga med sig :/ Picknick hade ju varit riktigt mysigt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.