Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sommarens nageltrender 2021

Bara för att sommaren börjar närma sig sitt slut så är det inte försent för sommarnaglar. Det piggar säkert upp dessa gråa dagar med regn. Har här sparat några bilder från Pinterest med inspiration på sommarens nageltrender 2021.

 

 

Det är mycket pasteller och dessa färger blir jag glad av att se. Har beställt hem korta lösnaglar och några nagellack i olika pastellfärger. Ska fixa naglarna under veckan och visar er resultatet när dom är klara. Har inte bestämt mig exakt för hur dom ska se ut men det ska bli så spännande.

Just nu regnar det för fullt men om det avtar under eftermiddagen så blir det kanske en skogspromenad. Sonen vill hitta kantareller och jag vill plocka mer blåbär. Sedan funderar vi på tacos till kvällen. För oss blir det fredag varje dag under semestern vilket är härlig.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Åh, nageltrenderna är ju så fina i år, helt sjukt. Ska fixa mina nästa vecka efter ett uppehåll på 8 mån. 🤩
    Mysigt med promenad i skogen! ☺️

  2. Så snygga naglar, vill ha allt! 🙂 vill se hur du gjorde dina sen. Och gott med tacos, det ska vi äta imorgon 🙂 Hoppas du haft en fin tisdag, KRAM!

  3. Jag är en riktig nagelnörd säger mina vänner och det stämmer. Jag har haft naglar sedan 2008 utan uppehåll så då räknas jag nog till nördarna. Först och främst så tycker jag man ska välja det som man själv gillar och inte följa så mycket trender för då går alla snart med rödbruna chokladfärgade naglar som sägs bli höstens färg

  4. Så fina färger på naglarna. Jag är väldigt dålig på att måla naglarna eftersom jag jobbar inom hemtjänsten. Ha en fortsatt trevlig vecka. Kram.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan