Personlig, Vardag

Rensa och organisera i hemmet

Då var det måndag igen och det inväntas en ny arbetsvecka. Har nu avklarat veckans första arbetsdag och körde ett träningspass med HälsoSanna som jag tipsade för er igår. Vilket känns väldigt skönt nu efteråt. Nu ska jag berätta lite om vad jag har gjort under helgen.

 

En hel del nytta

 

I helgen har jag iallafall gjort en hel del nytta. Det regnade hela dagen i lördags så då passade det perfekt med hemsysslor. Har tvättat en massa kläder och sängkläder och renbäddat sängen. I köket har jag rensat bort saker så att jag får plats med annat. Porslinet har stått huller och buller på grund av platsbrist och det beror på alla matlådor som tar mycket plats. Nu ligger matlådorna på andra ställen så nu är det organiserat bland porslinet.

 

 

Mer utrymme för annat

 

Min soffa i vardagsrummet är en bäddsoffa med utrymme för förvaring. Där låg det onödigt mycket textiler som jag inte använder. Nu har jag rensat och organiserat så att jag vet var allt finns. Har nu även extra plats för förvaring av andra saker. Utöver all städning, rensning och tvätt så har jag även lagat en jättegod maträtt. Något som jag kommer att dela med mig av under veckan eller kanske redan imorgon.

 

 

//PUSS