Personlig, Vardag

Pyssel med pyssellådan

Pyssel och planer

 

Nu har barnen åkt hem till sin far och jag har fixat sista ärendena inför julafton.

I år blir julen väldigt annorlunda för min del men på ett positivt sätt. Jag ska nämligen fira jul med min barndomsvän som är som en syster för mig. Hon kommer till mig imorgon och stannar till juldagen då hennes tåg går på kvällen. Så vi ska äta julmat och bara umgås tillsammans vilket ska bli kul.

Har nu haft jul i förväg med barnen och vi har haft mysiga dagar tillsammans. Därför fick det eka tomt här igår. Jag har tidigare visat er en pyssellåda som jag fyndade för halva priset på Rusta. Här får ni se några skapelser som vi pysslade med igår.

 

 

Det är alltid roligt när figurerna blir sådär ful/roliga på samma gång.

 

 

Det blev då flera olika typer av änglar och andra konstiga påhittade saker.

 

 

En arg varelse som inte vill ligga i renens knä haha.

 

 

Jag gjorde någon typ av ett kort med en kanin, en katt, två snögubbar och några snöflingor. Inget direkt planerat utan körde bara på utan några förväntningar. Kaninen och katten skapade jag med hjälp av innehållet från pyssellådan. Det övriga är paljetter som jag klistrade på med lim.

Nu ska jag röja upp här hemma och dammsuga efter dagarnas snacks framför tv:n. Önskar er alla en mysig dan före dopparedan och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS