Personlig, Vardag

Planera och organisera

I helgen checkade jag av mina tråkiga punkter som ingick bland planerna. Att frosta av frysen tog sin tid men tillslut blev jag klart. Detsamma med avloppet men det gick mycket fortare. Äckligt var det men nu slipper jag en massa vatten i badkaret varje gång jag duschar.

 

 

Har iallafall kommit igång med min personliga mixbok där jag bland annat antecknar nya planer och utmaningar. Har även klistrat in en massa söta klistermärken som gör en gladare.

 

 

Är just nu inne på min sjätte träningsvecka men gör bara en kråka för dagarna som jag har tränat. Alltså inga detaljer om vilka kroppsdelar och så vidare. Brukar ändå variera med antingen överkropp eller underkropp och allt blir roligare utan en massa krav.

 

 

Jag har även skrivit ner en klassisk packlista med viktigaste sakerna som alltid måste följa med. Den här listan är till för en natt eller två. Rakhyvel, smycken och torrschampo brukar jag oftast hoppa över. Men skulle jag resa bort minst en vecka så får man anteckna mera på övriga punkter.

 

 

Det här är bara en liten del av min personliga mixbok. Känns som att man får mer koll på sitt liv när allt antecknas. Sedan är det alltid roligt att kolla tillbaka på saker som har gjorts under året.

Jag vill organisera mer i mitt hem för det skulle verkligen behövas. Men innan dess så behöver jag planera om när, och vart jag ska börja. Något som jag ska ta tag i väldigt snart.

 

 

//PUSS