Outfits, Vardag

Midsommarafton

Midsommarafton och några tillbakablickar!

Idag visar jag några tillbakablickar från tidigare midsommarafton eftersom denna dag har knappt börjat. Har varken klätt upp mig eller druckit upp morgon kaffet men är på gång. Vägrar som sagt att stressa. Som ni ser så börjar vi denna dag med några tidigare outfits och bilderna med den blåa klänningen med blommor är från förra året.

 

I år har jag faktiskt ingen aning om hur jag ska se ut!

 

Det här med godsaker!

Sill med potatis, pajer, smörgåstårta och andra godsaker har många som traditioner varje midsommar. Ett av mina är att jag brukar baka en cheesecake med jordgubbar och dricka smultronsvin med några jordgubbar i. Självklart en massa god mat som övriga traditioner och allt äts nästan under hela dagen. Ja i flera omgångar som resulterar att man hamnar i matkoma.

 

 

Vad händer för mig denna dag?

Just nu har jag ingen aning! För igår i sista sekund blev mina planer inställda och vet just nu inte alls om vad som händer idag. Egentligen spelar det ingen roll för det finns ändå så mycket annat jag kan hitta på hemma. Som att testa olika sminkningar, fotografera, gå igenom mina kläder och accessoarer, kolla på film, ta en promenad, äta sill och annat gott, gosa med kaninerna eller bara ta hand om mig själv. Ska helt enkelt ta allt spontant och självklart kan även något annat hända. Vad som är händer så är det bara ödet.

Men jag önskar er alla en härlig midsommarafton och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS