Vardag

Långa promenader och en massa gott

En ny vecka på ingång!

Helgen gick lika snabbt som alltid och nu inväntas en ny arbetsvecka. Igår fick mina barn ett tråkigt besked. Deras resa till Thailand blir inte av. Ja ni kan ju lista ut anledningen. Barnens far och några andra familjer hade bokat resan för ett år sedan och dom skulle vara där över påsk. Något som dom har sett fram emot men nu får dom tyvärr inte åka. Men innan det tråkiga beskedet hade vi en mysig helg tillsammans. 

 

 

I lördags var det stålande sol och då tog jag och sonen en promenad till utegymmet medan dottern var med en kompis. 

 

 

Där tränande vi en liten stund innan vi fortsatte en runda i spåret. Vi varierade mellan rask takt och små joggade emellan. 

 

 

Under kvällen kollade vi på filmer från Netflix och åt allt vi var sugna på.

 

 

Här är förra veckans citat från min personliga almanacka. Översättning: Var positiv. Bra saker kommer hända.

Igår var inte vädret alls lika fint men tog mig ändå en långpromenad. Det blåste en hel del men på eftermiddagen blev det ännu värre. Tog då på mig en mysig pläd och satte mig i soffan och kollade ikapp några avsnitt av Paradise hotell. Planerna var att jag skulle hålla mig nyttig men istället slank det ner både glass, choklad och lite chips. Men vad gör det efter alla dessa promenader. Hade ett bra avslut av en mysig helg och idag är jag laddad inför en ny arbetsvecka.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

This post contains adlinks from Adviral

1. / 2. / 3. / 4. / 5.