Långa promenader och en massa gott

En ny vecka på ingång!

Helgen gick lika snabbt som alltid och nu inväntas en ny arbetsvecka. Igår fick mina barn ett tråkigt besked. Deras resa till Thailand blir inte av. Ja ni kan ju lista ut anledningen. Barnens far och några andra familjer hade bokat resan för ett år sedan och dom skulle vara där över påsk. Något som dom har sett fram emot men nu får dom tyvärr inte åka. Men innan det tråkiga beskedet hade vi en mysig helg tillsammans. 

 

 

I lördags var det stålande sol och då tog jag och sonen en promenad till utegymmet medan dottern var med en kompis. 

 

 

Där tränande vi en liten stund innan vi fortsatte en runda i spåret. Vi varierade mellan rask takt och små joggade emellan. 

 

 

Under kvällen kollade vi på filmer från Netflix och åt allt vi var sugna på.

 

 

Här är förra veckans citat från min personliga almanacka. Översättning: Var positiv. Bra saker kommer hända.

Igår var inte vädret alls lika fint men tog mig ändå en långpromenad. Det blåste en hel del men på eftermiddagen blev det ännu värre. Tog då på mig en mysig pläd och satte mig i soffan och kollade ikapp några avsnitt av Paradise hotell. Planerna var att jag skulle hålla mig nyttig men istället slank det ner både glass, choklad och lite chips. Men vad gör det efter alla dessa promenader. Hade ett bra avslut av en mysig helg och idag är jag laddad inför en ny arbetsvecka.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5.

19 comments / Add your comment below

 1. Stackarns, det är aldrig kul när resor man planerat så länge inte blir av. Min var inställd på grund av sjukdom ÄNDÅ, så det gjorde ingen större skillnad i slutresultatet men sorgligt är det ju. Värre för barn såklart.

 2. Jag förstår att barnen blev besvikna över den inställda resan! Så mysigt att du fick en träningskompis i lördags – alltid roligt när barnen vill hänga på när man ska ut på promenad 😍 Ibland måste man få unna sig både chips, godis, kakor och annat gott och när du rör på dig så mycket som du gör så lär det ju knappast påverka dig något nämnvärt 😁
  Hoppas du får en riktigt fin start på veckan nu vännen! Jag ska till VC idag och ta prover inför läkarbesök på sjukan nästa vecka. Har faktiskt använt möjligheten att boka en tid på lab för att slippa sitta i ett väntrum med en massa sjuka och vänta. Ligger ju i riskgrupp nu efter min operation så jag vill inte riskera mer än nödvändigt. Kramar 💖

 3. Åh vad tråkigt att det blev inställt! Jag hoppas verkligen jag kommer kunna få åka utomlands i sommar, så inte hela semestern kommer bli på hemmaplan 😂

 4. Så många som för skjuta på sina resor nu, Har en bror i Thailand o jag undrar hur han kommer hem?skönt med uteträning då:) dina stronger tights e dom normala i storlek? skulle så gärna vilja skicka efter till migkram

 5. Tråkigt att semesterfirare inte kommer iväg på sina resa=(
  Så mysig helg med barnen både en utedag och en innedag med godsaker. Ett jätte fint citat=) Du är även jätte fin<3
  Kram

 6. Riktigt surt men tyvärr de rätta nu
  så skönt de ser ut att träna ute 🙂
  Ska börja med de oxå snart
  Så vacker du är

  Kram ♡

 7. så skönt med promenad och en träningskompis …tråkigt och höra att thailand inte blir av 🙁 …men det där citatet är ju bara för bra 😀 kramisar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.