Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kontakt med spöken via Snapchat

Måndag igen och veckans första arbetsdag.

Ja nu är veckans första arbetsdag förbi och nu blir det en lugn kväll. Något som jag oftast har under mina kvällar. I fredags åkte jag hem till en vän efter jobbet och åkte hem i lördags eftermiddag. Då lagade jag en ny påhittad maträtt som blev riktig lyckad. Ska dela med mig av receptet imorgon. 

 

 

20 år

I fredags på jobbet firade vi en kollega som har jobbat på kliniken i 20 år. Hon bjöd på kärleksmums och hallongrottor som var riktigt goda. Ni ser även en bild på en vacker blombukett som hon fick av ledningen. Bilden med kvällsbelysningen är från min vän som har satt upp fina facklor på uteplatsen. Det lyser så fint i mörkret och kvällen var så vacker. 

 

 

Snapchat får kontakt med spöken

Jag loggade in mig på Snapchat som har varit oanvänd i över ett år. Då fotograferade jag en bild med ett filter som har lysande stjärnor. Men det var inte den enda anledningen till att jag loggade in mig där. Har sett videos då andra får kontakt med spöken via filter som läser av ansikten. Då har det dykt upp filter på ansikten som inte syns i verkligheten. Något som jag ville testa på för att se om det finns spöken hos mig. Inne i lägenheten hittade jag ingenting men däremot ute på balkongen. Vet inte om filtret uppfattade vissa föremål som ansikten och blev därför skeptisk. Använde filtret med hundansiktet som sträcker ut tungan när man gapar. Det konstiga var att tungan sträcktes ut flera gånger genom det osynliga ansiktet.

Har ni testat att filma med Snapchat filter runt omkring? Om ni har någon bra förklaring så får ni gärna dela med er.

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Så mysigt din vän har 🤩men vaddå vad har jag missat på snap ? Spöken hur gör man ? Måste testa vad läskigt men spännande 😊 kram

  2. Fina bilder från fredagen. Det tycks ha blivit en lyckad dag och kväll.

    (Sent) Svar: Tack för att du berömde försmaken på aprilsidorna i min bullet journal. Nu finns resultatet publicerat i ett separat inlägg. Kika gärna!

    Kram

  3. Ur en fotografs perspektiv så tror jag att det kan vara olika typer av ljus som filtret fångar upp i tron om att det är ansikten, särskilt när det är mörkt så är ju snaps bilder rätt gryniga och då är det nog lätt att det blir fel. Spännande om det hade varit spöken dock!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan