Personlig, Vardag

Istället för blodomloppet

Idag efter jobbet blev det en promenad på sex kilometer. Herregud så varmt det blev och fick sitta framför fläkten ett bra tag medan jag drack vatten. Flera av mina kollegor är på blodomloppet men jag valde istället min egna promenad.

 

För att:

 

1. – Jag gillar inte att vistas med en massa folk efter jobbet. Är då mentalt trött.

2. – Loppet börjar klockan 17:30 och jag orkar inte vänta.

3. – Loppet ligger på andra sidan stan så då skulle jag vara hemma sent ikväll. Vilket jag inte orkar för imorgon är det jobb igen.

 

 

Så samma tid som blodomloppet börjar har jag redan tagit min långpromenad. Det är viktigt att lyssna både på sin kropp och mentala känsla vid vissa beslut. För annars kan det bli värre om man gör något som man egentligen inte orkar.

 

 

Kolla in dessa söta lösnaglar! Ska testa på dom någon gång i sommar under semestern. Gillar färgerna och pärlorna som sitter på.

 

Åh vad det ska bli skönt med helg som inväntas imorgon efter jobbet. Den här helgen ska jag laga mat till en massa matlådor och har bokat tvättstugan då jag ska tvätta en hel del. Imorse såg jag att en fågeljävel har bajsat ner mitt inglasade fönster på balkongen. Så då får det även bli fönsterputs eftersom det ser vidrigt ut. Men det hade varit värre om bajset hade hamnat på mattan eftersom det hade varit svårare att få bort. Det finns som sagt alltid något positivt i det negativa.

 

Nu ska jag ta en dusch så vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS