Outfits, Vardag

Friday

Jag trodde att den här arbetsveckan skulle kännas jättelång.

Eftersom vi har haft flera kortare arbetsveckor ett tag. Men icke sa nicke utan denna vecka bara for förbi som en dunder raket. Idag är det dags för veckans sista arbetsdag och snart tar jag helg!

 

Åh nej det här är inte dagens outfit utan det här är bilder från förra helgen. Då provade jag en body tillsammans med ett par jeans. Men skulle hellre byta ut jeansen mot ett par lösare byxor med hög midja.

 

God morgon mina gummor!

Ni som lyssnar på Rebecca Stella och Vanessas podcast är vana vid att höra ” gumman ” konstant! Lyssnade på deras senaste avsnitt igår kväll och därför har jag fått ” gumman “ på hjärnan. En väldigt underhållande podd och har du inte hört dom tidigare så måste du lyssna på deras avsnitt.

Är så oförberedd!

I början av veckan var jag helt hundra på att Eurovision Song Contest är nu på lördag och var helt inställd på det. Men det är ju nästa vecka! Är inte alls förbered inför finalen eftersom jag har inte hunnit lyssna igenom alla bidragen ännu. Annars brukar jag börja göra det flera veckor inför finalen. Men nu finns det lite tid mer för det då jag ska lyssna en hel del under helgen. Annars har jag och barnen inte så mycket inplanerat till helgen. Kanske blir det en utflykt till hembygdsgården eftersom djuren ska komma dit idag.

 

 

Det stör mig!

Om det blir soligt skulle jag vilja fotografera en ny bild till min header. För bara några veckor sedan bytte jag ut min header men nu stör jag mig på den. Upptäckte att bilden ser suddig ut på vissa dataskärmar och det gör mig galen. Det var mulet ute när bilden togs och därför blev kvalitén mycket sämre trots att jag använde systemkameran. Eller så hade jag kanske installerat kameran helt fel men ska kika närmare på det och öva lite mera. Det var bara några tankar.

Men nu avslutar jag inlägget med att önska er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8