Personlig, Vardag

Fram med det positiva

Mums sushi!

Något som jag skulle kunna äta varje dag och är jämt sugen på det. Väldigt roligt att mina barn även gillar det och nu var det kanske två veckor sedan vi åt sushi senast. Alltså kolla in dessa bilder som får mig att börja dregla. 

 

 

Mera positiv!

Nu efter två bittra blogginlägg på raken så tänkte jag vara mer positiv idag. Med att visa några tillbakablickar som jag hittade på telefonen. Här ser ni en bild på ett vackert träd med stora rosa blommor. Har ingen aning om vad det är för träd? Vet någon det så skriv det gärna i kommentarsfältet.

 

 

Här är en riktigt flummig bild på mig haha.

 

 

På dessa bilder befinner jag mig på tatueringsstudion som jag har besökt några gånger.

 

 

Har som sagt varit där väldigt många gånger och känner mig typ hemma där haha. Men i nuläget har jag inga planer på någon ny tatuering så nu får det va ett tag.

 

 

Dagens planer!

Idag efter jobbet åker jag direkt hem eftersom barnen väntar då på mig. Då ska vi handla inför helgen, städa och sedan ska jag och sonen köpa en ny fotboll. Vi har spelat fotboll varje kväll den här veckan på en fotbollsplan i närheten av oss. Men bollen har snart gjort sitt och därför behöver vi en ny. Det är så roligt att spela med honom för han är så duktig medan jag suger. Har ingen chans mot honom och jag garvar hela tiden åt mina misstag haha. Annars är det en väldigt bra träning och ett gott skratt på det är ännu bättre för själen. Alltså att vara igång med träning, skratta mycket och då blir man mer positiv med tiden. 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Väska / Klocka / Mobilskal / Ring Mount / Foreo / Parfym / Hårspännen / Örhängen