Personlig, Vardag

En promenad mitt i veckan

Ett sett att varva ner med efter en tuff arbetsdag är en promenad.

Jag har 25 minuters promenadavstånd till jobbet så det blir alltid en promenad till och från jobbet varje dag. Men det blir liksom inte detsamma just då. Vill först komma hem, hänga av väskan och byta till träningsbyxor. Då blir det genast en helt annan känsla på nästa promenad som då räcker med 30 minuter. 

 

Här var det rött och vackert.

 

Jag gick alltid samma runda varje gång under en längre period. Men nu testar jag andra vägar som då blir betydligt roligare. Jag älskar att upptäcka nya platser och att kolla in alla bostäder som jag passerar. 

 

 

Under denna promenad upptäckte jag en plats som har mängder av solrosor.

 

 

Det här fanns inte förra året som jag kan minnas.

 

 

Jag vet inte vad den här träningsformen kallas för men vet att dessa rep är till för armarna. Kunde inte låta bli att prova, men tror att jag gjorde helt fel. Ska kolla upp via youtube hur man gör tills nästa gång. 

 

 

WOW!

 

 

Alltså kolla in dessa vackra färger! Grönt, ceriserosa och gult med andra nyanser runt omkring. Vilken tur att jag tog tiden med att fotografera, för det här vackra kommer snart att försvinna. Tycker bara att det är synd att hösten är alldeles för kort.

Gillar ni hösten?

 

//PUSS