Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Du är inte ensam

När känslorna tar över

När man mår dåligt så glömmer man bort hur det känns att må bra. Detsamma händer när det är tvärtom. Något som händer mig regelbundet och nu har jag haft en riktig jobbig period. Har hela tiden en stark ångest och känner ingen mening med livet. Men tack vare att jag dokumenterar mina jobbiga perioder så vet jag att det en dag går över. 

 

 

Mitt sätt att hantera

Varje dag efter jobbet tar jag en långpromenad och lyssnar på någon underhållande podd. För då fokuserar jag på att lyssna och glömmer bort det dåliga för stunden. Något som successivt blir bättre med tiden. Väljer också att kolla på någon intressant dokumentär när jag lägger mig i sängen. För då koncentrerar jag på det istället för att grubbla på något i onödan. Vet att mitt mående kommer att vara såhär ett tag till men det är som det är.

 

 

Imorgon efter jobbet åker jag till en vän som bor ute på landet. Något som jag behöver och bra vänner är viktigt när själen inte mår bra. Nu var inte syftet att denna inlägg skulle uppfattas gnällig. Utan ville bara dela med mig av mina tankar och känslor. För det finns garanterat många därute som känner detsamma just nu eller under andra perioder. Därför lyfter jag ämnet för att visa att ingen är ensam om det. 

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Fint att berätta hur ditt mående är och hjälpa andra som mår dåligt pga. ångest eller andra anledningar. Det är viktigt att kunna hitta sina strategier för att må bra, men bra att du tipsar om dina som en vägledning 🙂
    Hoppas att du får det bra i helgen hos din vän och att du mår bättre inom kort! 💕

  2. Så fina bilder på dig vännen! Nej, du är långt i från ensam med att må så där till och från och det är bra att det kommer fram. Bra att du har hittat strategier som hjälper dig och bra att du dokumenterar så du kan gå tillbaka och läsa. Hoppas du får en underbar helg nu och kan koppla av och det sista du är vännen är gnällig! Stor kram och fin helg och valborg 💖

  3. Fina du! Tack för dina tips! Mår också väldigt dåligt just nu och försöker hålla mig sysselsatt så mycket som möjligt. Hoppas du får en bra dag på landet och kan samla lite energi 🤍

  4. Jätteviktigt inlägg. Jag är inne i en sådan period nu, men hoppas en hel del vila i helgen, meditation och promenader i solen ska få det att vända.
    Trevlig helg och hoppas ditt mående har blivit bättre.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan