Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Budget pris – Snygga vaser

Snygga vaser till budget pris

 

Förra veckan hade Rusta rea på vaserna som jag tidigare hade spanat in. Det var alltså halva priset då dom kostade 30 kronor styck istället för 60 kronor. Kunde dock inte bestämma mig om jag ville ha en svart eller beige så jag köpte en av varje. Kolla så fina dom är!

 

 

Den svarta placerade jag på ett avlastningsbord med vita tulpaner i. Tulpanerna kommer också ifrån Rusta och ser väldigt verkliga ut.

 

 

Jag har på senaste tiden väldigt ofta tipsat om saker från Rusta. För där hittar man alltid väldigt bra fynd och därför besöker jag butiken så ofta jag kan.

 

 

Den beiga vasen är placerad på en av hyllorna på tv-bänken. Ja ni ser den på hyllan till höger där den smälter ihop med det övriga.

 

 

Nu i efterhand känner jag att valet att välja båda var helt rätt. För annars hade jag ångrat mig för jag gillar den svarta och beiga lika mycket.

 

 

Tänk att vaserna kostade bara 30 kronor styck! Dom ser betydligt dyrare ut i verkligheten så jag hoppas att fler passade på att fynda. Har även sett på TikTok där många tipsar bland annat om just dessa vaser. Nu är dom äntligen mina.

 

 

//PUSS