Ge ditt hem ett nytt lyft

” I partnerskap med Desenio “

 

Att inreda sitt hem med posters är något som är väldigt snyggt.

Det är bara att skaffa sig ett gäng ramar i olika storlekar och byta ut sina posters när man väl känner för det. Antingen skapar man en tavelvägg eller så kan man ställa ramarna på hyllor, bänkar eller skåp. Jag har tavelhyllor i vardagsrummet där jag ställer upp mina ramar som är i två olika storlekar. Har även två stora ramar hängandes bredvid varandra på en vägg och det är två ramar i guld.

Posters behöver annars inte kosta så mycket och därför kan man ha ett gäng hemma som kan bytas ut efter alla årstider eller humör. Jag vet en sida där du kan hitta snygga posters för väldigt billiga priser. Det handlar om Desenio!

 

 

Vad är Desenio?

Det är en webbshop som har ett brett utbud av posters, upphängningstillbehör som ramar, klämmor, posterhängare och tavellister. Här hittar du dom senaste trenderna inom inredning, konst och design som passar för alla rum och stilar. Alla posters trycks på matt papper av hög kvalité i flera olika storlekar till väldigt bra priser. 

 

 

Nu är jag faktiskt sugen på några förändringar inför hösten.

Vill byta ut mina nuvarande posters mot några motiv i varma färger. Det har kommit in flera stycken nyheter som faller mig i smaken. Här ser ni två stycken av mina favoriter som mer än gärna får flytta hem till mig.

 

 

Annars gillar jag att ha rosa färger i mitt hem.

Ni som följer min blogg har inte direkt missat det. Upptäckte några nya godbitar hos Desenio som jag inte tidigare har sett. Blev lite kär i dom också men det är något som får vänta till våren. Här får ni se mina fyra rosa favoriter

 

 

Köp tre och betala för två!

Det är ett väldigt bra erbjudande och nu är jag sugen på att shoppa loss ordentligt. Kan ju välja ut sex stycken posters och betala endast för fyra av dom. Att byta ut posters i ramarna är väldigt enkelt och kan ge ett helt nytt lyft i hemmet. Därför tipsar jag er att kika in hos Desenio!

 

” I partnerskap med Desenio “

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Jag älskar Desenio, och detta passar ju perfekt då jag har tänkt köpa två saker därifrån. Köper dock bara deras texter. Om jag ska bilder på väggarna så vill jag ha mina egna! 😀 Kram

  2. Så mycket snygga posters!

    Jaha vad roligt! Vad tyckte du om Sös när du fick din dotter där?
    Jag valde sös för jag hade hört så bra om det från andra som fött barn 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.