Personlig

Saker jag stör mig på

 
 
Den här veckan har jag haft världens jobbigaste humör och det beror nog mestadels på mina kvinnliga eller tant-hormoner! Men det är inget som jag har visat utåt men inombords vill jag bara skrika och stänga in mig någonstans från hela omgivningen. 
Därför har jag gått och stört mig extra mycket på vissa saker under veckan som jag vill dela med mig av:
 
 
 – När folk tror att dom äger en hel väg genom att gå jättesakta bredvid varandra i mitten så att jag måste ursäkta mig för att kunna gå förbi.
 
– När jag står i kö till kassan och kunden längst fram vill betala halva summan med kontanter och andra halvan med kortet.
 
 – När jag vaknar mitt i natten av att jag är kissnödig.
 
– När bilister inte kan blinka när dom ska svänga in. Då hade jag hunnit gott över vägen för längsedan.
 
– Jag trycker på hissknappen att jag ska åka upp. Men ändå ska envisa människor åka med mig fast de ska ner, istället för att ta nästa hiss. Jag förstår inte meningen med att det ska vara så kul att åka hiss upp och ner i onödan?
 
– När folk pratar jättehögt i sin telefon på bussen och det värsta är om det är jag som sitter i sätet framför. Då ekar personens röst i mitt huvud och det är sjukt irriterande och speciellt när jag är trött.
 
– När väckarklockan ringer och väcker mig på morgonen när jag sover som bäst.
 
 
 
Sådär nu har jag gnällt färdigt och ha en fin dag mina godingar!
 
 
 
 //PUSS