Inredning

Min personliga inredning

 
Här kommer två bilder från ena hörnan av mitt vardagsrum som jag gillar extra mycket. Det är så roligt att få inreda i hemmet precis som jag själv vill ha det utan att ha någon annan att anpassa sig över. 
 
 
Ljusrosa, vitt, mässing och massor av ljuslyktor. 
 
 
Jag längtar så mycket till våren för att då jag ska inreda på min stora balkong med möbler, blommor och lite annat. När jag flyttade in i lägenheten var det inte långt kvar till hösten så då var det ingen idé att inreda något där just då. Men jag ska satsa på begagnade utemöbler som ska bestå av ett stort bord med fyra stolar så att vi kan sitta ute och äta när vädret tillåter det. Då vore det även underbart om jag hade en elgrill för grillad mat på sommaren är liksom det bästa som finns. 
 
Eller hur?
 
 
//PUSS