Allmänt, Recept

Kycklinggryta med zucchini

Genom mina senaste recept som jag har lagt upp här på bloggen gör att det ser det ut som att jag går på en diet! Men det gör jag faktiskt inte. Jag älskar att testa nya maträtter samt att variera med kosten och de två senaste recepten är egentligen till för dom som går på LCHF dieten.
 Här är en kycklinggryta med skivad zuccini istället för pasta eller ris. Det blev verkligen jättegott och det kan jag rekommendera till er som vill dra ner på kolhydrater.
Ingredienser:
• Kycklingfilé
• Bacon
• Gul lök
• Tre st paprikor
• Broccoli
• 2 dl vispgrädde
 • Salt
• Peppar
• Hönsbuljong
• Sambal oelek
Zuccinipasta:
 Jag hyvlade en zuccini och kokade upp vatten. Sedan hällde jag i den hyvlade zuccinin i vattnet och lät det sjuda i några minuter tills zuccinin är lagom mjuk.
I helgen lagade jag två vegetariska maträtter som jag återkommer med under veckan.
//PUSS