Min starka gryta

Här visar jag maten som jag lagade i lördags då det var en hel del att hacka.
Jag är så långsam på att hacka men jag satte på mig mina trådlösa hörlurar då det blev mycket roligare.
Istället för vanligt ris hade jag den här supermixen med råris, black eyed beans, quinoa och solrosfrön.
När jag äntligen hade hackat allt stekte jag först upp fläskfilén till en gyllenbrun färg. Sedan hällde jag i vitlök, kryddor och gul lök. Strax därefter hällde jag i de andra ingredienserna som fick stekas en stund innan jag hällde i cream fraiche och sambal oelek.
Jag kryddade på maten så att det blev extra starkt och herregud så gott det blev. Nu har jag även matlådor för hela veckan!
//PUSS

28 tankar om “Min starka gryta

  1. Heléna säger:

    Så himla gott!!! Sambal oelek är ju världens bästa smaksättare dessutom 😀 Hoppas du har haft en fin start på veckan och får en mysig fortsättning på kvällen finaste Netti <3 Kramar <3

  2. Anonym säger:

    Samba Oelek har ju den där speciella umami sältan i sig men vill du verkligen få fjutt på styrkan så skall du testa att ha en torkad pirri pirri i *lmao* DÅ snackar vi majbrasa i käften, testa vid valborg vetja ; )
    TREVLIG VECKA på daj, kramen damen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *