Outfits

Åska och regn

 
Godmorgon raringar!
När jag kom hem igår från jobbet blev det värsta spöregnet ute och åska. Det kändes redan i luften innan dess att något var på gång eftersom det var så himla kvavt. 
 
 
Vilken tur att jag var inne då för det hade liksom inte varit så kul att bli helt dyngsur av regn. 
 
 
När jag var liten brukade min syster och jag springa runt på tomten i badkläder när det var sådant väder och det var riktigt kul minns jag. Men skulle jag göra det nu i vuxen ålder skulle säkert någon granne ringa till psyk haha. 
 
Just det!
Igår fick jag förresten ett mejl om att jag har vunnit en vinst från en tävling. Det var precis vad jag behövde igår när jag var så himla ledsen för lite plåster på såren. Men jag avslöjar inte vinsten förrän jag har fått hem den. 
 
 
//PUSS