Personlig

Att ha komplex

Det här med komplex är hur vanligt som helst och jag kan erkänna för er att jag har alltid haft komplex för min näsa. Jag tycker att den ser enorm ut och ibland när jag kollar mig själv i spegeln så ser jag bara en enda stor näsa som täcker hela ansiktet. Men egentligen är det inte så utan det är bara något som jag har fått för mig. Det är samma sak som när en anorektiker kollar sig själv i spegeln då personen ser något helt annat. Usch det är verkligen hemskt att det kan bli så.
 
Min komplex för min näsa gör att att jag blir extra fixerad vid fotografering då jag avskyr när näsan ser större ut än vad den är. Det kan bli så i vissa vinklar därför är jag väldigt noga med hur jag poserar framför kameran och då menar jag närbilder på mitt ansikte. 
 
Nu kanske många undrar varför jag inte har gjort något åt min näsa för att slippa mitt komplex?
Visst kan jag operera min näsa för att slippa dessa problem men det kommer jag aldrig någonsin att göra. För att det känns väldigt onödigt och istället jag kan förstå dem som är födda med en missbildad näsa att de behöver operera sig. Min näsa är helt normal och inte alls så stor som jag tror och jag måste lära mig att min näsa faktiskt kan ha någon slags charm trots allt. 
 
Självklart tänker jag även på mina barn!
Vad skulle jag vara för någon slags förebild för dem om jag opererade min näsa? Samhället är redan tillräckligt utseendefixerad att det sista jag vill göra är att lära mina barn att göra sådana onödiga saker. 
 
Kom ihåg!
Du är fin som du är, du duger som du är, det finns ingen annan som dig och det är just det som gör dig extra unik.
 
 
 
//PUSS
 
♥