Min nya klänning

Poloklänning finns här <—
God morgon!
Här är jag med min nya stickade klänning från Cubus som jag inte kunde låta bli att köpa förra veckan. Jag tyckte att jag förtjänade den eftersom jag har haft det så jobbigt på senaste tiden. Haha jag med mina ursäkter för att ha en anledning till att shoppa :-D. 
 
 
Idag efter jobbet funderar jag på att gå förbi Lagerhaus för att köpa det sista till lägenheten. Men om jag inte orkar det så får jag ta det imorgon istället. Den här veckan hoppar jag även över träningen eftersom jag har blivit förkyld och då passar jag på att göra andra ärenden istället som inte är lika anstängande.
 
Men nu blir det jobb och vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. sv: Jag missade faktiskt också månen under natten, men som tur var den fortfarande stor och fin kvällen efter så då passade jag på att ta lite bilder 🙂 Dock såg jag aldrig att den blev röd vilket var synd.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.