Personlig

Jag från tonåren

Jag hittade gamla fotografier från min tonårstid och nu ska jag visa för er  hur jag har sett ut förr! 😀
 
 
 
Här var jag väldigt blond och där sitter jag på min säng tillsammans med hunden som vi hade på den tiden och hans namn var Terry. Herregud vad jag älskade honom massor! ♥. Ni ser även i bakrunden min killsmak från den tiden. Värsta hunken ju :-D.
 
 
 
Här hade jag en aning mörkare hår men hade blekt luggen ljusare. “Fy vad fult och jag fattar inte varför jag gjorde så“? Jag tror att jag och en kompis var på väg till en fest när den här bilden togs och jag försökte se sexig ut :-D.
 
 
 
Här hade jag brunt hår med blonda slingor fram till. ” Förstår inte idag varför jag tyckte det var snyggt då “? När den här bilden togs var jag och några polare på väg mot stan minns jag :-D.
 
Haha det är verkligen roligt att kolla tillbaka på gamla bilder för att se hur mycket man har förändrats genom åren. När jag får hem alla mina grejer från förrådet kommer jag att hitta ännu mera gamla bilder för att visa er och jag vet att det är en hel del bilder på alla husdjur som jag har haft. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina finaste!
 
 
/PUSS