Inredning, Personlig

Städprodukter i rosa

Min rosa låda med städprodukter

 

Alltså kolla vad jag har gjort och är det inte sött? Eller gulligt kanske man säger för sött förknippas mer av sötsaker. Nu när mina städprodukter har tagit slut så har jag ersatt det gamla med produkter från The Pink Stuff. Något som har fått mig att älska rosa färger igen. Men ska inte låta det påverka min inredningsstil utan håller mig till min lilla rosa låda.

 

 

Om att inte tala om själva lådan! Visst är den söt? Ja så sockersöt den bara kan bli och gillar dessa hål som föreställer stjärnor. Köpte denna gulliga låda inne på gubbdagiset Clas Ohlson.

 

 

Som ni ser så innehåller lådan flera olika rengöringsmedel från The Pink Stuff, en doftspray från Air Wick, några stycken toalettblock från Domestos, rengöringssvampar Scrub Mommy, olika typer av städtrasor och plasthandskar. Allt är såklart i färgen rosa och nu är det mycket roligare att plocka fram städgrejerna.

 

 

Någon helg väldigt snart så ska jag skura alla fönster och på inglasade balkongen. Känner även för att göra en förändring där eftersom jag inte har gjort något där på ett år. Vill plocka bort allt därifrån och städa ordentligt. Sedan placera ut allt och göra det riktigt hemma trevligt. Har faktiskt en liten idé som jag tror kommer att göra en hel del. Återkommer såklart när förändringen är färdig.

 

 

//PUSS