Inspiration, Mode, Tips

Smyckesställ till örhängen

Kolla vilket gulligt smyckesställ jag fyndade inne på Normal. Örhängen är något som jag använder varje dag och har länge varit på jakt efter en förvaring till mina örhängen. När jag hittade denna inne på Normal för ynka 50 kronor så var det ingen snack om saken.

 

 

Kolla bara in dessa söta små galgar som hänger på ställningen. Där kan man hänga upp sina örhängen i längre modeller. Just nu hänger det ringar på några galgar men dom ska inte vara kvar där. Har satt några av alla mina örhängen och snart kommer alla hållen vara fulla.

 

 

För att göra smyckesställningen lite roligare så klistrade jag fast några stickers i pärlor. Hittade dessa inne på Glitter och dom ser nästan också ut som örhängen.

 

 

Ett tips från mig om ni också är på jakt efter förvaring till dina örhängen.

 

 

//PUSS