Personlig, Vardag

Skapa ett bättre liv

Med Kay Pollak

 

Men vilket underbart väder vi har då. Har varit iväg på en promenad och lyssnat klart på en podd som är ganska lång. Det var ett avsnitt från Framgångspodden med författaren och regissören “Kay Pollak – Skapa ett bättre liv: Genom en tanke i taget och att sluta vara ett offer“. Ett väldigt spännande och lärorikt avsnitt som jag kan rekommendera.

 

 

Gårdagens japanska tema

 

Här får ni se några bilder som jag la ut på min Instagram story. Det är bilder från igår kväll när jag och sonen hade vårt Japanska tema. Vi kollade på en Japansk Manga film medan vi smakade på starka nudlar, japansk läsk, godis och snacks. Inte en enda smula blev över utan vi åt upp allt och ska återkomma med recensioner i ett annat inlägg. Då kommer jag även visa mer detaljerat i bilderna.

Nu har jag suttit en stund på balkongen och ska snart börja att laga mat. Något som kommer att ta sin tid eftersom det är mycket som ska hackas. Har inte riktigt bestämt mig för hur exakt maträtten ska bli utan brukar alltid laga mat direkt från hjärtat. Eller är det kanske känslan man säger?

 

Önskar er alla en fortsatt härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS