Allmänt, Inspiration, Samarbeten, Tips

Pooler från PoolKungen – förverkliga familjedrömmen om egen pool!

Drömmen om en egen pool

 

Min stora dröm vore att ha en egen pool. Iallafall för min del och brukar fantisera om att bo i ett hus med en stor tomt där det finns utrymme för en egen pool. Har tidigare levt ett familjeliv men är idag separerad ifrån barnens far och har delad vårdnad av våra gemensamma barn. Vilket är tråkigt men nu har det gått så många år och därför får jag fantisera på ett annat sätt.

Alltså tänk tanken att vakna en lördag morgon en varm solig dag. Det första man gör är att gå ut i trädgården och hoppar ner i en pool medan kaffet puttrar i köket. Vilken dröm, och sedan dricka morgonkaffet vid poolen innan man åter igen tar några simturer. En perfekt start på dagen för att vakna till liv. Tänk tanken också efter en hel dag på jobbet, strax innan semestern är igång. Att kliva in innanför dörren, trött och överhettad samtidigt som man vill ha semester just då. Vilken lyx i vardagen det blir då att direkt byta om till badkläder och hoppa ner i poolen. Sedan ska vi inte glömma sena sommarkvällar som kan vara riktigt varma. Tänk då en varm sommarkväll, poolen lyser upp i mörkret och det enda man vill är att svalka sig i poolen. Därför är det en dröm att ha en egen pool. Självklart kan man förverkliga familjedrömmen om en egen pool.

 

Cover image for Blogga om pooler från PoolKungen - förverkliga familjedrömmen om egen pool!

 

PoolKungen är Sveriges störta poolföretag

 

Till er som har en tomt och har under en längre tid drömt om en egen pool så kan ni självklart uppfylla era drömmar till verklighet. Vilket man ska göra om möjligheten finns och hos PoolKungen som är en av Sveriges största poolleverantörer där du hittar allt du behöver inför ett köp av en pool. Där finns det kompletta poolpaket med allt man behöver för att installera, montera och framför allt kunna ta ett första dopp i sin nya pool. Vilket känns tryggt när man vill vända sig till en firma när man har drömmar om en egen pool. På deras hemsida kan man även göra en offert inom 24 timmar och även boka ett hembesök med deras poolexperter. Som självklart är kostnadsfritt.

 

Solarium, Pool, Holiday, Fred, Hälsa

 

Det finns så många olika modeller av pooler att välja emellan. Som exempel runda, fyrkantiga, åttaformade eller rektangulära. Poolen kan antingen vara nedgrävd eller placerad ovanför marken. PoolKungen har kompletta poolpaket och gör även speciallösningar efter kundens personliga önskemål.

 

Bubbelpool, Badkar, Trädgård, Sommar

 

Swimmingpool och spabad

 

Visst är min dröm att kunna simma runt i en swimmingpool men även att ha ett spabad som är uppvärmd. Vilken dröm att ha en inglasad terrass med ett utespa som kan användas året runt. Tänk en kylig dag under vintern då man ligger i ett varm bad med en massa levande ljus runt omkring. Samtidigt som man ser snön från inglasade terrassen medan man ligger i ett varmt bubbelbad. Nu närmar sig sommaren och snart är badsäsongen igång.

Tyvärr så måste jag åka en bit för att kunna ta ett dopp och är avundsjuk på andra som har en egen pool på sin tomt. Visst är det roligt att åka iväg och bada på en annan plats men det kan man variera med. Vissa dagar kanske man känner för att vara hemma och svalka sig i sin egna pool.

 

 

 

//PUSS