Inredning, Personlig, Vardag

Mitt hem är en byggplats

Just nu ser mitt kök ut som en byggplats

 

Det ligger spackel, skrapor, dekorplast och andra tillbehör överallt. Något som gör mig tokig men kan inte städa bort oredan fören allt är klart. Har kämpat och kämpat för bästa resultat men ändå blir det inte bra. Varför ska jag alltid utsätta mig för nya projekt som ändå tar en evighet och mycket tålamod att genomföra.

 

 

Hade hellre tillbringat denna påskhelg på min balkong. Men istället får jag mina nya idéer som får mig att tillbringa timmar inomhus. Därför hoppas jag på att jobbet som görs får ett bra resultat. Som det ser ut just nu så stör jag mig på några detaljer. Om jag ska börja om så är jag tillbaka till ruta ett. Vilket som kommer att kosta ännu mera tid inomhus. Men åh andra sidan vill jag att det ska bli ett perfekt resultat så det är bara att köra på.

 

 

Det är som sagt viktigt att trivas i sitt hem och då får man räkna med att projekten inte alltid blir som man förväntat sig. Då är det bara att börja om och jobba på tills resultatet blir som bäst. Projektet som jag jobbar med är i köket och återkommer med bilder när allt är klart.

 

 

//PUSS