Inspiration, Personlig

Diy – En ful förpackning blir finare

Att störa sig på en ful förpackning

 

Nu när jag har varit förkyld och inte kunnat träna så har jag lagt tid på annat. Som att störa mig på småsaker och har då tagit tag i det. Ni som följer mig här på bloggen vet om att jag är beroende av läppbalsam från Carmex. Men tycker att förpackningen är så fruktansvärt ful med dessa gula och röda färger. Något som jag stör mig på och fick då en lysande idé!

 

 

Med hjälp av stickers från min personliga almanacka, tejp och en sax så löste jag problemet.

 

 

Klistrade fast olika remsor runt förpackningen med tejp ovanpå som skydd. Kanske inte det bästa resultatet men lite finare blev det. Eller vad tycker ni?

 

 

Det blev svårt att få lagom skarpa bilder i mörkret och med blixt så blir det för glansigt av tejpen.

 

 

Ska göra om det här en annan gång och hoppas då på ett bättre resultat. En kul grej är det ändå när man kan piffa upp något med saker som ligger hemma och skräpar.

 

Skönt att det är fredag och idag efter jobbet kommer sonen min. Då ska vi handla en massa gott och sedan ha en mysig fredag kväll. Längtar så! Önskar er alla en mysig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS