Personlig, Vardag

Billigare mat

Jag hade fått Wolt-krediter och passade på att beställa hem livsmedel från Wolt Market. Behövde ändå hem lite grejer så då passade jag på. Något som blev perfekt nu när maten har blivit så dyr och då blev det lite billigare. Varorna kom hem väldigt snabbt och fick även en dricka på köpet. 

 

 

Hade även 85 kronor hos Uber Eats och passade på att beställa hem Sushi. Perfekt att utnyttja när maten blir halva priset. 

 

 

Jag personligen är en person som har svårt för att kasta matrester. Då sparar jag hellre det till senare. I veckan laddade jag ner en app som erbjuder värdekassar och överbliven mat för en mindre peng. Har inte ännu utnyttjat appen men ska bli mer uppmärksam på den. Appen heter TooGoodToGo ifall ni undrar. 

 

 

Har även hämtat ut ett paket och ska visa innehållet i ett annat inlägg. Paketet avslöjar att det är något inom heminredning. 

Under veckan har jag förtids röstat så det slipper att jag göra idag. Kan tänka mig att vallokalerna är fulla med folk och kan istället ägna mig till något annat. Som att ta en promenad, blogga, fixa hemma eller slappa i soffan.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS