Vardag

Mina små blommor

 
Igår skrollade jag bland mina bilder som jag har på min Facebook och då hittade jag några bilder som jag hade nästan glömt bort.
 
 
På de två översta bilderna var ungarna inte gamla.
Jag hade gjort en blomkrans av maskrosor till tösen men den blev för liten för hennes huvud som ni ser på bilden. Haha hon ser inte heller så nöjd ut lilla snuttan. Därför fick lilleman den istället och han ser så nöjd ut på bilden när han har kransen på huvudet.
Ett par år senare fick tösen en blomkrans med mycket finare blommor och den passade även hennes huvud då hon blev mycket nöjdare. Till och med hennes kanin fick en egen blomkrans av vitsippor vid ett annat tillfälle och ni ser hur han njuter. Nja jag kan inte tänka mig att han njuter av kransen men att vara ute är det bästa han vet.
 
 
//PUSS