Mode

Jewelry from Marc Jacobs

 
Här har jag plockat ut mina favorit smycken från Marc Jacobs. Jag älskar verkligen deras smycken eftersom jag gillar den stilrena stilen väldigt mycket. Om jag hade haft några tusenlappar över hade jag utan tvekan uppdaterat mina smycken med allt det här fina.
 
Länkar hittar ni under kollaget direkt till vardera smycke.
 
Usch idag har jag känt mig ledsen hela dagen efter en sak som hände igår men det vill jag inte skriva djupare om. Jag vill inte heller peka ut någon men förmodligen kommer det ett känslomässigt inlägg om jag behöver skriva av mig.
Nu ska jag försöka att inte tänka så mycket på det utan fokusera på något annat istället. “Ibland är det liksom lättare sagt än gjort”. Men det är helt klart värt ett försök och vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
/PUSS