Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

WeSmile – Vitare tänder direkt

– I samarbete med WeSmile –

Att få vitare tänder

Jag tycker att det är så smidigt att det finns tandblekning för hemmabruk. Något som är väldigt vanligt idag och många företag satsar på mer skonsamma metoder. Vanligast är bettskenor som man häller i blekmedel eller bettskenor med UV-ljus. Men för att vara mer skonskam så kan man istället komplettera blekningen med en tandblekningspenna. Då håller den blekta vita färgen längre och tar bort nya missfärgningar som uppstått på tänderna. 

 

Tandblekningspenna

Det som är så himla bra med tandblekningspennan är att innehållets gel inte innehåller peroxid. Något som användes förr och det orsakade ilningar och irriterat kött. Vilket som inte var skonsamt för tänderna. Denna gel tar bort missfärgningar och framhäver tändernas naturliga, skinande och vita färg. En väldigt enkel metod då man enkelt penslar på gelen direkt på tänderna och låt det verka i 15-20 minuter. Inom tolv dagar får man upp till fyra nyanser vitare tänder. En tandblekningspenna räcker till totalt 30 stycken behandlingar och det finns många nöjda kunder. 

 

Just nu ser mina tänder mer ut som på den första bilden och skulle verkligen behöva fräscha till mina. Därför blev jag väldigt nyfiken på denna enkla metod som ger glansigt vita tänder. 

 

 

 

Idag är det söndag och då brukar jag ta hand om mig själv lite extra. Tar en längre dusch och använder hårinpackning och ansiktsmask. Älskar att avsluta helgen på det sättet och snart ska jag göra det. Önskar er alla en mysig söndag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

– I samarbete med WeSmile –

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Oj vad kul att få testa!
    Det är ju lite av en djungel när det kommer till tandblekningsgrejjer, så du får gärna hojta till om dessa verkligen funkar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan