Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vita tänder

” Inlägget innehåller annonslänkar “

 

Drömmen om vita tänder

Jag har alltid drömt om vita tänder men vågar inte bleka dom. Då syftar jag på laser eller andra metoder som kan slita på tänderna. Istället använder jag tandkräm som ska ge vitare tänder. Något som faktiskt funkar vid regelbunden användning.

 

 

Men nu har jag hittat något nytt!

Det är Pepsodent White Now som ska ge omedelbart vitare tänder. Har hört mycket gott om den och därför tänker jag prova på den. Tandkrämen innehåller blått pigment som ska lägga sig som en tunn hinna över tandens yta efter borstningen. Blått är motsatsfärgen till gult och det gör att tänderna ser vitare ut. Vid regelbunden användning ger tandkrämen gradvis vitare tänder, tar bort missfärgningar och en glansig finish. Smaken har en touch av vanilj med mint i basen. 

 

 

 

 Tandkrämstuben är även fin att titta på med dessa härliga färger. 

 

 

Du hittar denna tandkräm genom att klicka här <—

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Jag vågar inte heller bleka tänderna, men vore ju perfekt med bara en tandkräm som gjorde det. Du måste återkomma om du tyckte den gjorde tänderna vitare 🙂 KRAM!

  2. Jag använde den tandkrämen förr och upplevde också att den fungerade. Kommer inte ihåg varför jag slutade använda den? Får köpa hem den igen 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan