Inspiration, Samarbeten

Vinter arbetsjackor för alla aktiviteter


Varma jackor inför uteaktiviteter.

Nu när det blir kyligare ute vill man ändå hitta på saker utomhus. Då syftar jag på fritiden då man kanske gör utflykter ute i naturen med barnen, arbetar i trädgården eller är ute och vandrar. Då vill man ha på sig en jacka som samtidigt har bra kvalitet och värmer gott i kylan. Vill även ha många fickor där man kan förvara många saker och självklart ha en snygg design. Det finns en butik online vid namn engelbert strauss som säljer bland annat vinter arbetsjackor.

 

Ett familjeföretag.

Engelbert strauss är en onlinebutik som säljer praktiska, funktionella, bekväma och snygga arbetskläder som samtidigt är moderna. Butiken drivs av ett familjeföretag sedan år 1948. Där hittar du arbetsutrustning, skor och mycket mer för män, kvinnor och barn. Alltså för hela familjen och visst är det roligt att kunna matcha plaggen med sina barn. Hemsidan har fokus på arbetskläder men det finns även mycket annat som sportigt, funktionellt, trendigt och mycket mer. Du hittar plagg som passar för alla individer och om du vill jobba ute eller vara iväg på utomhusaktiviteter. 

 

Bildkälla: engelbert strauss

 

Mina fem favoriter!

Här har jag plockat ut fem stycken jackor från deras sortiment som jag gillar extra mycket. Mina krav för att uppfylla den perfekta vinterjackan är:

– Att jackan ska vara varm och vindtålig.

– Ha en snygg design.

– Det ska finnas många fickor och gärna en luva.

– Materialet ska vara bekvämt och ha bra passform. 

 

Det finns inget dåligt väder utan då har man som sagt helt fel kläder på sig. Ska man ha en hel dag utomhus så är det viktigt att bära rätt kläder. Det kanske snöar just den dagen? Ja då är det praktiskt att jackan har en luva som man bara kan dra över sig.

Annars är det inte bara bra att ha på sig en vinter arbetsjacka vid utomhus aktiviteter. Det finns många andra arbetskläder som passar bra till många aktiviteter i vardagen. Som exempel arbete utomhus i trädgården, vid renovering i hemmet eller en vandring i skogen. 

 

En bild från för några år sedan när jag och barnen lekte i snön.

 

När mina barn var mindre hade vi ofta utelek i snön och det är något som jag saknar. Jag personligen äger nästan för många jackor. Har ullkappor, trenchcoat, skinnjackor, dunjacka, parkas, jeansjackor, träningsjacka oj listan kan bli väldigt lång. Älskar jackor och vill ha en för varje outfit och efter väder och vind. Men i samband med utflykter är själva materialtet och funktionen dom högsta kraven. 

 

//PUSS