Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Veckans sista arbetsdag

Idag är det fredag och helgen närmar sig!

Idag är det inte vilken dag som helst! För idag är det fredagen den trettonde. Haha inte för att jag brukar tänka så mycket på det men vi får hoppas på en väldigt bra dag.

Förra veckan var halva personalstyrkan sjukskrivna på mitt jobb. Vissa hade lindriga förkylningssymtom och vissa hade det värre. Men den här veckan kom några tillbaka. Eftersom vi var färre så blev det rörigt på jobbet men alla jobbade på jättebra.

 

 

Var helt slut

Men herregud vad slut jag var förra fredagen efter jobbet. Först mötte jag upp barnen och vi gick och handlade innan vi kom hem. Sedan fick det bli hemkörning med mat för jag orkade verkligen inte att laga mat då. Blev bara häng i soffan och filmmaraton hela kvällen för oss. Idag är jag faktiskt lika trött och ikväll blir det inte heller många ryck. Ska faktiskt bli skönt med helg och sovmorgon.

 

 

Mitt mål

Har nyligen kommit igång med träningen och målet är två träningspass i veckan. I onsdags var jag inte alls taggad på att träna efter jobbet men tog mig dit ändå. Det var segt men blev stolt över mig själv som ändå gjorde det. Med tiden blir man starkare och piggare av regelbunden träning och det är målet med det hela. När jag är på gymmet är det nästan ingen där och det finns regler för avstånd och alla måste sprita allt man tar på. Så därför känner jag mig trygg där.

 

 

Annars så har jag inga speciella planer för helgen förutom att vila, städa och äta en massa gott. Ska kanske träffa en polare på lördag och måste även ta tag i några samarbeten. Med andra ord blir jag inte helt sysslolös och ser fram emot en lugn helg.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

20 comments / Add your comment below

  1. Så otroligt fin tröja!! 😀
    Jag förstår att man blir trött när det är mindre personal på arbetet som kan hjälpa till, men skönt med helg och hoppas du kommer få en super fin helg! 🙂

  2. Så fina jeans du har på dig, Förstår att du är trött om det är högt tryckt på jobb oxå, sen gör inte vädret det bättre, kram o fin o lugn helg.

  3. Vi har också många sjuka på vårat jobb och man är väldigt slut när man kommer hem. Ska också städa imorgon men ändå mysa och äta gott. Trevlig Helg. Kram.

  4. Låter som du har en väldigt skön och mysig helg framför dig 🙂 Själv är det mest jobb på helgens schema, men imorgon ska jag passa på att ha myslördag med min familj 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan