Personlig, Vardag

Veckans sämsta och veckans bästa

Men herregud vad tiden går fort!

Det är redan exakt en vecka sedan jag startade en ny vecka och det känns som om det var för tre dagar sedan. Känns lite läskigt men det är som det är. Börjar jag bli gammal eller rinner tiden lika fort för er yngre också? Men som sagt så startar jag denna nya vecka med några tillbakablickar från förra veckans sämsta och bästa händelser. Vi börjar med dom sämsta och då kör vi!

 

 

Veckans sämsta:

?? Det hände en trafikolycka i måndags och stod still i trafiken cirka 40 minuter. Hände när jag var påväg hem från jobbet och då var det bara att säga adjö till kvällens träningspass. Något som verkligen kändes trist.

?? Har haft en fruktansvärt jobbig mensvärk men nu känns det mycket bättre. 

?? Det har varit soligt när jag har jobbat och varit regnigt när jag har varit ledig. Så himla typiskt. 

 

 

Veckans bästa:

?? Att det var en röd dag i torsdags då det blev en extra ledig dag mitt i veckan.

?? Hann då laga en storkok som blev väldigt många matlådor.

?? Har haft en hel del roliga samarbeten.

?? Har äntligen klickat hem en snygg bikini som jag ser fram emot att få prova.

 

Idag kommer mina barn efter dom har slutat skolan så dom är redan hemma när jag kommer hem från jobbet. Härligt att det även är en röd dag denna torsdag som väntar. Hoppas att det då blir en solig dag för det hade verkligen varit härligt. Har inte planerat något speciellt men ska höra med barnen om dom har några önskemål. 

Men nu önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. Halsband / 2. Vristlänk / 3. Örhängen / 4. Hårnålar / 5. Halsband / 6. Halsband / 7. Örhängen