Veckan som varit

 Härliga söndag!

Nu får jag njuta av dom sista timmarna innan ledigheten är helt slut. Helgen har hittills varit riktigt härlig. I fredags när jag kom hem från jobbet tränade jag direkt ett träningspass hemma. Sedan blev det en snabb dusch, på med myskläder och blev sedan upphämtad av en vän. Vi kollade på film och åt lite gott. Helt enkelt en lugn kväll. I lördags fick jag skjuts hem på förmiddagen och tog sedan en långpromenad i det härliga vädret. Sedan tvättade jag kläder, tog en dusch, skrev blogginlägg och kollade på youtube. På kvällen kände jag för att bara ha egen tid för kände mig så tung i huvudet. Idag känns det mycket bättre och man ska verkligen lyssna på kroppen.

Nu kommer det en liten uppdatering om hur veckan har varit och då kör vi!

 

 

Vad har varit bäst i veckan? Den här veckan har allt gått så smidigt och har hunnit träna en hel del. Nästa vecka hinner jag inte lika mycket med det då barnen är hos mig. Då gäller det att passa på när man man har möjligheten.

Vad har varit sämst i veckan? Jag fick en dipp i tisdags och blev nere. Utan någon speciell anledning men så är det för alla. Kan liksom inte alltid vara på topp. Men i torsdags började det att vända och mådde sedan bättre.

 

Veckans citat från min personliga almanacka? Ibland måste du ta ett steg tillbaka för att göra ett större hopp.

 

 

Vilka filmer har du sett i veckan? I lördags kollade jag på filmen “Min låtsasfru” som är en romantisk komedi med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Har sett den flera gånger förut men tycker att den är så himla bra. 

Vad har du ätit mest av? Tyvärr måste jag säga bröd igen. Äter verkligen inte bra mat när barnen är hos sin pappa men nästa vecka blir det bättre.

Veckans vanligaste frisyr? Måste alltid ha uppsatt hår på jobbet och den här veckan har jag mest haft slarviga knutar.

Veckans outfit? Den här veckan har jag mest använt ett par marinblåa mjukisbyxor i kostymmodell från Ichi. Favorittröjan har varit en tunn marinblå hoodie med röda och vita detaljer från Boohoo. Temperaturen har varierat mellan 5 minus och 6 plusgrader varje dag och har då även varierat mellan tunnare och tjockare jackor. Nästa vecka ska det börja snöa och det ser jag verkligen inte fram emot. Säger bara fy!

 

 

Önskar er alla en fortsatt härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

21 comments / Add your comment below

  1. Hos oss har det snöat inatt och jag hatar hatar hatar det. Det kommer bara bli slask och is eller en jävligt sen vinter. Båda känns åt helvete!

  2. Ja jag tror alla får en dipp mellan varven, jag har varit si o så då jag gått länge med ryggsmärta det tar på krafterna…fin outfit ..hoppas din söndag blir fin kram

  3. Så fina bilder på dig vännen! Hoppas du får en underbar vecka nu med massor av mys med barnen och träning hinner du nog bara du bestämmer dig för det ? Lura med barnen att träna med dig. Kramar ?

  4. Men vilken härlig helg vännen och ja helgerna går jäkligt fort men glad den här helgen är över för min del för säger bara det, fyfan vilken fittig helg. Puss <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.