Väldigt intensivt

Den här helgen kommer bli intensiv!

Eftersom jag har så mycket att göra plus en massa måsten på det. Men bara för det tänker jag inte stressa ihjäl mig. Får liksom prioritera det viktigaste för jag vill även njuta av den här helgen. Vill absolut inte komma utbränd till jobbet på måndag för det vore onödigt. Nu kanske jag tog i lite haha.

 

Här är en cool outfit från ett tidigare samarbete.

 

Mina planer denna helg!

Har iallafall skrivit upp alla saker som jag vill göra denna helg och tyvärr även dom mindre sakerna som jag egentligen måste göra. Allt med en nypa salt ska göras denna helg men har en känsla av att något eller några saker kommer bli kvar till en annan dag. Det återstår att se! Men här får ni läsa mina planer inför helgen.

– Blogga – Baka lussebullar och pepparkakor – Dammsuga – Torka golven – Damma – Plocka fram advent – Laga mat – Fotografera – Träna – Kolla på en eller flera filmer – Städa kaninburen – Tvätta – Vika tvätt – Byta sängkläder – Sova – Bada – Äta

Haha nä nu överdrev jag lite med det sista då det är helt vanliga vardagssysslor. Ska jag även lägga till? – rapa – gäspa – hosta – snyta mig – klia mig på huvudet med mera? Nä då.

Okej min övertrötthet fick mig att spåra ur men skit samma!

Vädret är inte heller det bästa och för en gångs skull känns det faktiskt helt okej. För annars hade jag velat tillbringa helgen utomhus i solen men det har jag ändå inte tid med. Försöker som sagt alltid se det positiva i det negativa.

Önskar er alla en härlig helg och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. HAHA ja man får inte glömma bort att rapa o fisa oxå:) Så härligt med lussebak bara det är ett helt projekt att pyssla med haha,Blev lite sugen på att baka jag med nu,kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.