Vad innebär lill-lördag?

Då var det onsdagkväll som innebär lill-lördag!

Inte för att jag ska ut och festa haha men är så sjukt sugen på choklad. Känner mig väldigt trött också och funderar på att bara ligga i soffan och kolla på något roligt. Var och tränade igår på gymmet då klockan bara drog iväg. Imorse vaknade jag med svullna ögon och var då inte alls redo att gå upp. Men klarade trots allt av hela min arbetsdag och därför tänker jag unna mig med något extra gott ikväll.

 

 

Vadå lill-lördag?

Skit samma att det är mitt i veckan men åh andra sidan! Varför heter det lill-lördag? Alltså för oss som inte festar kan väll istället mumsa i oss något gott. Eller vad tänker ni? 

 

 

Dagens bekväma outfit!

Här är dagens outfit som består av ett par ljusblå, vida jeans, ett svart linne, vita sneakers och en skjortjacka. Älskar stora plagg för det är så himla bekvämt.

I morse var det 14 grader varmt och då blev det precis lagom att gå klädd såhär. Brukar promenera i rask takt mot jobbet varje morgon och blir väldigt lätt varm på vägen dit. 

 

 

Ville bara kika in här en snabbis och önska er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Jättefina bilder på dig vännen och snygg outfit! Jag unnade mig pizza med sonen ikväll – det blev min lill-lördag och så tittade jag på Netflix en stund. Hoppas du också unnade dig något gott! Kramar fina du och ha en underbar kväll 💖💖💖

  2. Hahaha låter som mina dagar ibland, allt ens dagen sen vill man inte ha det tempot dagen efter utan mest bara ligga och äta.. helst choklad! :3

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.